Afwasmachine Inbouw

Een afwasmachine is natuurlijk een uitstekend apparaat om in huis te hebben; nooit meer zelf afwassen maar gewoon in de afwasmachine schuiven en aanzetten. Echter is het wel zo dat een afwasmachine nogal storend kan staan in een keuken. Om deze reden is er ook een afwasmachine met inbouw mogelijkheid.

Afwasmachine InbouwEen afwasmachine voor inbouw kan netjes weggewerkt worden in de keuken zodat deze niet meer te zien is. De voorkant van de afwasmachine krijgt dan een op de keuken gelijkende voorkant welke een uitstekende camouflage vormt.

Afwasmachine inbouw is in feite mogelijk in elke keuken, maar het is natuurlijk makkelijker als de keuken hier ook op voorbereid is. Dat wil zeggen dat de keuken reeds een plek heeft waar zowel een wateraansluiting als een waterafvoer is geïnstalleerd. Als dit niet het geval is, is dat natuurlijk geen probleem, een monteur kan eenvoudig deze aansluitingen in uw keuken maken waarna op die plek makkelijk een afwasmachine ingebouwd kan worden.

Een inbouwafwasmachine is in feite ook makkelijk zelf te doen, zeker als de voorbereidingen hiervoor reeds zijn aangebracht. Het enige wat u dan nog nodig heeft is wat eenvoudig gereedschap zoals wat sleutels om de afwasmachine vast te zetten en een schroevendraaier.

moderne inbouw afwasmachine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.