Inbouw Combimagnetron

Een inbouw combimagnetron is een ideaal apparaat voor elke keuken. Een combimagnetron is in feite een oven en een magnetron tot 1 geheel verwerkt, en hierin kan dus net zo makkelijk de melk opgewarmd als een taart gebakken worden.

combi-oven inbouwDoor een combimagnetron in de keuken te verwerken neemt deze geen plek meer in op het aanrechtblad, wat natuurlijk ideaal is want zo houdt u meer ruimte over om te koken. Er zijn echter wel een aantal zaken waar op gelet moet worden bij het inbouwen van een inbouw combimagnetron.

De eerste is dat een combimagnetron ook een oven is en dus aardig wat warmte kan produceren. Deze warmte moet vooral bij een combimagnetron goed afgevoerd kunnen worden. Het is daarom verstandig om een soort ventilatierooster boven de inbouw combimagnetron te maken als deze daar niet zelf mee uitgevoerd is. De warmte kan dan beter ontsnappen en de keukenkastjes worden op deze manier gespaard.

Natuurlijk kan er ook reflecterende folie aangebracht worden voordat u gaat inbouwen. Het andere waar u op moet letten is of de elektriciteitsaansluiting voldoende amperage aan kan. Een oven en een magnetron, zeker als deze tegelijk gebruikt worden, kunnen nogal wat van het net vergen.

Inbouw Combimagnetron

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.