Inbouw Koelkast

Net zoals met alle andere apparatuur in een keuken is het natuurlijk mooier als deze apparatuur weggewerkt kan worden. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een koelkast. Een inbouw koelkast kan op een manier geïnstalleerd worden dat deze een geheel vormt met de keuken.

Inbouw amerikaanse KoelkastDit wordt bereikt door de koelkast in een ruimte in te bouwen welke onderdeel vormt van de keukenkastjes. Door de inbouw koelkast hier in te bouwen kan de voorkant van de koelkast voorzien worden van een afdekplaat welke hetzelfde is als de keukenkastjes. Hiervoor staat de koelkast niet meer in het zicht en geeft het een rustiger uiterlijk aan de keuken.

Zelf een inbouw koelkast installeren is niet zo heel erg moeilijk, maar de keuken moet hier wel op voorbereid zijn. Als u reeds een ruimte heeft waar een koelkast ingebouwd kan worden, dan kan u eenvoudig een inbouw koelkast met deze maten aanschaffen en in de ruimte plaatsen. Kies als je zelf gaat inbouwen wél voor een houten bekasting. Tegenwoordig wordt steeds meer voor natuursteen gekozen in de keuken, maar dat is écht een heel stuk lastiger om zelf voor eigen rekening te nemen.

Het mooiste is als deze ruimte ook van een stopcontact is voorzien, maar dit is niet strikt noodzakelijk als er ergens in de buurt een stopcontact is waar de elektriciteitskabel naartoe geleid kan worden.

Inbouw Koelkast